Főoldal | Társoldalak | Kapcsolat
Jan
17

Szolgáltatásaink Alapdokumentumok Intézményünk Programok,rendezvények Médiatár Projektjeink Jogszabálygyűjtemény Támogatóink Háztartáson belüli erőszak ÍRJA MEG A TÖRTÉNETÉT
Látogatók
1038
Kezdőlap » Programok » A Karácsony akkor szép, hogyha fehér hóba lép…

Programok

A Karácsony akkor szép, hogyha fehér hóba lép…

2014.12.23.
Fehér havat nem, de szép karácsonyi készülődést és családias, bensőséges hangulatú karácsonyi ünnepet tudtunk varázsolni idén is. Ünnepségünket idén is támogatták állandó patronálóink. Vendégeinknek is kedveskedtünk az intézmény lakói által készített apró ajándékokkal.

 

A karácsonyi ünnepségünk napján már reggel kezdődik. Mézeskalácsot sütünk az anyukákkal. Délelőtt felállítjuk a karácsonyfát, majd feldíszítjük a gyerekekkel közösen. Az igazi ünnepi hangulat délután érkezik intézményünk falai közé. A gyermekek és az anyukák ünneplőbe öltöznek és a karácsonyfa előtt a gyermekek előadják a szorgalmasan tanult műsort, verset és dalokat. Ezt követi a várva várt ajándékozás. Amíg a családok a szobáikba bontogatják az ajándékokat, intézményünk dolgozói megterítenek az ünnepi vacsorához. Az asztalbontást pedig estig tartó zenés- táncos mulatság zárja.


Hírek

© 2012 - NYITOTT HÁZ Anyaotthon - Minden jog fenntartva!